Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 156 гориво!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa 156 гориво!

Колеги,
    Карам Алфа 156 от повече от седмица. Интересува ме когато светне лампата на идикатора за гориво, колко е останало вътре. С две думи като ми светне, колко км. още мога измина?

Първоначално публикувано от svetozar_sosi Покажи съобщение
    Колеги,
    Карам Алфа 156 от повече от седмица. Интересува ме когато светне лампата на идикатора за гориво, колко е останало вътре. С две думи като ми светне, колко км. още мога измина?
    Когато лампата светне остават 7 литра гориво. Оставащият пробег в този момент ще зависи от скоростта, мястото на шофиране (градско/извънградско).
    Има писано вече по въпроса.
    Има и работещ линк с инструкция за експлатация на 156 http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=27926
    Ако искаш пиши в раздел 156, че тук е малко 155
    Last edited by Pepo; d.m.y г., 07:58.
    156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
    Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Принципно трябва да имаш за още 50 км,но ....... И си объркал раздела btw

155 2.5 V6
      Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

На мен като ми присветне имам някъде към 12 литра като свети и изгасва а малко имам около 10. Надолу не съм я оставял и не знам
        sigpic
        Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
        BMW 316 Compact '95

Comment

Много зависи под какъв наклон ти е била спряна колата, ако наклона е напред може да ти светне и на половин резервоар.
          156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
            На мен като ми присветне имам някъде към 12 литра като свети и изгасва а малко имам около 10. Надолу не съм я оставял и не знам
            Как така 12, ама после 10, като всъщност е 7
            Attached Files
            156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
            Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
              А как ги премери тези литри?
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

е на око бе! как иначе
                Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

това е полезно ,тя при 155/ако не си поне на половината резервоар/ си свети доста често.,отночало е стряскащо после свикваш.

При последната баничарка дето я карах Ситроен Берлинго 1,6 HDI на резерва си минавах към 80 км ,че и повече.
                  ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщение
                    Много зависи под какъв наклон ти е била спряна колата, ако наклона е напред може да ти светне и на половин резервоар.

арабия , като спирам с предницата у въздуха ,ми отмерва ,че имам 1232344364567 кила . спра ли по нанадолнище ,и да имам 20 литра ,ми свети лампата ...

поплавъка си е ебан при тия коли аз лично си следя километража при среден разход 14 на 100 и сметам

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                      арабия , като спирам с предницата у въздуха ,ми отмерва ,че имам 1232344364567 кила . спра ли по нанадолнище ,и да имам 20 литра ,ми свети лампата ...

поплавъка си е ебан при тия коли аз лично си следя километража при среден разход 14 на 100 и сметам
                      абсолютно и при мене е така
                      ако колата е спряна нанагоре
                      или поне дясната и част да е на високо
                      показва големи количества
                      спря ли я нанадолу или лявата част да е на високо
                      винаги свети лампата ... дреболийка но неприятно
                      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Като имаш предвид къде ти е горивната помпа - по-добре не чакай да светне лампата, че да зареждаш.
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                        X